MUĞLA / ORTACA - Şehit Nasuh Aydın Ortaokulu

May

May

Proje ortaklarımızla  STORYJUMPER web 2 aracı üzerinde  karışık karma takım olarak hikaye yazdık, hikayemizi resimledik ve seslendirdik Değerli ile Mertin maceralarını izlemek için bağlantıya tıklayın.

Kas

Okulumuz matematik öğretmeni Sevgi KAPLAN önderliğinde Matematiğin Eğlenceli Dünyası Projemiz başlıyor.

Kas

8. Sınıf öğrencilerimizin velilerine lgs ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Haz

Okulumuz öğretmen,öğrenci ve velilerine uygulanan Rehberlik İhtiyacını Belirleme anketi, gelecek eğitim öğretim yılı rehberlik çalışmalarını oluşturmak amacıyla okulumuz Rehber Öğretmeni Ebru Tosun tarafından değerlendirilmektedir.ü

Haz

Okulumuzda dileyen öğretmenlerimiz, isteyen öğrencilerimiz okul bahçesinde açık havada derslerini yapabiliyorlar.